Sitemap
Fietsersbond Oosterhout
Drimmelen Fietsersbond
Uitgelicht
You Tube
De Tuub juni 2018
De Tuub december 2017
De Tuub oktober 2017
De Tuub mei 2017
De Tuub mei 2016
De Tuub december 2016
De Tuub augustus 2016
De Tuub mei 2016
De Tuub december 2015
De Tuub oktober 2015
De Tuub mei 2015
De Tuub december 2014
De Tuub september 2014
De Tuub voorjaar 2014
Columns 2018
Columns 2017 (2)
Columns 2017 (1)
Columns 2017 (2)
Columns 2016
Columns 2015 (1)
Columns 2014
Fietsroutes 1
L
Inleiding beleidsplan
Home Pagina
Wie zijn wij?
Contact
Vacatures
Service

Links

Disclaimer
Sitemap
Aanmeldformulier Knooppuntenroute

  

.

.

sitemap

Fietsevenement op 30 sept. 2018

Uitnodiging Verkeerspunten-Fietsroute Breda, 30 september 2018.

Beste leden van de Fietsersbond,

Op zondag 30 september organiseert de Fietsersbond afdeling Breda / Etten - Leur / Zundert een fietstocht speciaal voor haar leden. We willen op deze dag onze leden ontmoeten op de fiets en daarbij met elkaar in gesprek gaan.

We hebben niets te vieren. Er is geen gedenkwaardig jubileum dat daartoe aanleiding geeft. Er is zelfs niemand binnen de afdeling die zijn functie neerlegt.  Wij, dat zijn de actieven van de afdeling Breda, willen gewoon weten wie die andere leden van de Fietsersbond zijn. Welke gedachten heeft u over het fietsbeleid binnen onze gemeente. Kortom, we vinden dat het onderhand wel eens tijd wordt om elkaar te ontmoeten. En natuurlijk doen we dat op de fiets.

De Fietsersbond Breda / Etten Leur en Zundert bestaat uit een groepje “actieven”, die maandelijks een overleg hebben over allerlei lopende zaken aangaande het fietsen in Breda en omstreken. We hebben ruim 300 leden die we misschien wel kennen , maar vrijwel nooit ontmoeten. Wij zijn benieuwd naar u, uw mening en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarom organiseren we nu een evenement en nodigen we onze leden uit om op hun fiets te stappen voor deze fietstocht in, door, langs en bij Breda. Kom op 30 september op de fiets naar Wolfslaar. De koffie staat klaar.

We verzoeken alle deelnemers zich vooraf aan te melden op de website van de Fietsersbond afdeling Breda: http://www.fietsersbondbreda.nl/  Zo zijn wij goed voorbereid op het aantal deelnemers dat wij kunnen verwachten.

Deelnemers wordt aangeraden om voor onderweg zelf eten en drinken mee te nemen. Daarnaast verzoeken we u een balpen mee te brengen om onderweg te schrijven.

Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u op eigen gelegenheid van start gaan, vanaf de kinderboerderij Wolfslaar in Zuid, voor een afwisselende tocht van 32 km. U fietst langs de verschillende opvallende en bijzondere verkeerspunten in en om onze gemeente.  Tijdens de fietstocht krijgt u een aantal vragen voorgelegd over die verkeerspunten. Middels deze vragen willen wij uw mening peilen en u tevens mee laten denken over de aanpak van het fietsbeleid in Breda.  Het einde van de tocht is bij de Texashoeve in de Haagse Beemden in Breda Noord. Daar ontvangen wij u met een consumptie en iets lekkers.

Het is de bedoeling dat u op de fiets naar de startlocatie komt, zodat u vanaf het eindpunt ook op eigen gelegenheid weer naar huis kunt fietsen. Houdt u rekening met een gemiddelde fietsafstand van zo’n 45 km, van- en naar huis terug.  Neemt u vooral uw gezin, vrienden en kennissen mee. Iedere actieve fietser is welkom. Het is overigens geen prestatietocht.  

Deelname aan deze fietstocht is geheel op eigen risico. We houden ons aan de verkeersregels en hinderen geen ander  verkeer  zonder aanleiding.

Indien u gebruik maakt van een GPS apparaat op uw fiets kunt u de route downloaden via de volgende link: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=psyheaauxruhniam

De vragen bij de route krijgt u bij de start aangereikt.

Namens de Fietsersbond Breda / Etten-Leur,

Ruud Janssens en Nico Geers

  

  

Klik op de plattegrond voor een vergroting....of klik hier voor de PDF versie.