SitemapDrimmelen Fietsersbond

sitemap

Fietsersbond Drimmelen

  

Voor meer informatie over 'T LEEUWE VEERKE Lees  hier meer...

Nieuws:


Ledendag voor de leden van de Fietsersbond afdeling Drimmelen:


Op zaterdag 18 april 2020 organiseert de Fietsersbond afdeling Drimmelen een ledendag met een fietstocht, waarbij onderweg tijdens een lunch met elkaar kan worden " bijgepraat ".


Lees hier meer...Of lees het  hieronder:8 februari 2020                                                          

Afdeling Drimmelen


06-22959801 / 0162-682921

                                                                                     

Beste leden van de Fietsersbond afdeling Drimmelen.

Ondergetekenden hebben het plan opgevat een actieve bijeenkomst te organiseren. Het doel is tweeledig, de leden kunnen elkaar leren kennen en met elkaar kunnen we van gedachten wisselen over zaken die van belang zijn voor onze Fietsersbond.

Het idee is het nuttige met het aangename te verenigen, door samen te fietsen, lunchen en te praten. Wij hebben hiervoor de datum van zaterdag 18 april a.s. gepland. Wilt u deze alvast noteren ? Als u niet graag wilt fietsen of daar geen tijd voor heeft kunt u bij de lunch aansluiten.

In grote lijnen willen we van 10.30 u. tot lunchtijd samen fietsen naar een horeca gelegenheid in de gemeente Drimmelen en tijdens en na de lunch met vertegenwoordiging van de gemeente en mogelijk van de provinciale Fietsersbond praten over alles betreffende het fietsen.

Dit bericht sturen we u op de oude manier via de post maar voor een snelle communicatie vragen wij u per omgaande uw mail adres aan ons te verstrekken. U kunt dit versturen naar het volgende mail adres: sjaakgrenzeloos@gmail.com

Zo wordt ons e-mail-bestand van de leden geactualiseerd en kunnen we u dan via mail nader informeren over 18 april.

Momenteel zijn er 3 leden van de bond betrokken bij de organisatie van de afdeling Drimmelen. Het streven is in elke kern van de gemeente Drimmelen tenminste èèn actief afdelingslid te hebben. Wanneer deze oproep u aanspreekt vernemen wij dat graag.

De fiets als vervoermiddel wint op alle fronten terrein en goede contacten met de leden alsook samenwerking met onze gemeente maar ook daarbuiten zoals met de afdelingen van Oosterhout en Breda zijn belangrijk voor het optimaal functioneren van onze afdeling.

Neemt u ook een kijkje op de gezamenlijke website van de Fietsersbonden Breda, Drimmelen en Oosterhout !


Martin van der Zalm, Piet Dubbelman, Sjaak van Schie

  

  

  

           << Terug...